Check de Goedvolk Apparel mega sale! tot 70 procent korting Meer informatie

Go to account settings

Verzenden & retourneren

VERZENDING

Wanneer de betaling van je bestelling is overgemaakt op onze rekening zullen wij de bestelling binnen 5-10 werkdagen verwerken. Internationale bestellingen vallen daarbuiten en duren mogelijk langer. Wanneer dit niet mogelijk is ontvang je daarover van ons een e-mail. Bestellingen worden verzonden via postNL, DHL of TNT. Quinsding is niet verantwoordelijk voor het verlies en/of beschadiging van de verzonden goederen.

 

RETOURNEREN

Bij levering, bent u verplicht om de producten te inspecteren om te bepalen of ze voldoen aan de overeenkomst. Quinsding besteedt veel tijd aan het ontwerpen van de producten en waarborgen van de kwaliteit van onze items.

Als u om welke reden dan ook niet volledig tevreden bent met uw bestelling, kunt u het item(s) binnen 7 dagen retourneren voor een omruiling. In dat geval dient u van te voren te mailen naar [email protected] om uw retournering aan te melden. Enkel na bevestiging van deze aanmelding kunt u de producten opsturen. Alle producten moeten in nieuwe, ongebruikte staat verkeren. Verzend-en administratiekosten worden niet terugbetaald.

Retourzendingen met onvoldoende porto worden niet aanvaard.
De retourzendingen die door Quinsding aanvaard worden, worden vervangen door een vervangend product, of het originele bedrag wordt terugbetaald.

In het geval van een "limited item" is ruilen niet mogelijk. U kunt dan enkel restitutie ontvangen over het originele bedrag van het item. 

Restitutie wordt verleend binnen 30 dagen na recept van het geretourneerde product. Quinsding aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade claims of gevolgschade in welke hoedanigheid onderbouwd als gevolg van het gebruik van haar producten door de consument of derden.

 

Retouradres

Quinsding/Goedvolk Apparel

Haparandaweg 67 C1 

1013BD Amsterdam 

Keep in touch

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »